Huomenna (Perjantaina) lähtö biitsille, Puerto Vallartaan, joka sijaitsee n. 8tunnin bussimatkan päässä länsirannikolla. Lähtijöinä minä, Yoselin sekä hänen kaksi kaveria, matka alkaa kahdelta aamulla, tutun taksikuskin kyydillä Leoniin, josta yhden lähtijän kyydillä Puerto Vallartaan. Perillä n. 12 aikaan päivällä. Hotelli varattu siis pe-ma, maanantaina takaisin illalla. Hotelli 4pv all-inclusivella ainoastaan 135e, matkakustannuksiksi tulee 46e eli 4pv rantaloma täysihoidolla matkoineen päivineen 181e, ei paha. Perjantai täytyi kysyä vapaaksi mutta maanantai 20.11 on meksikossa jonkinsortin itsenäisyyspäivä. Siitä lisää sitten myöhemmin.

Projektikin hieman eteni tässä loppuviikosta tai oikeastaan vihdoin pääsin kunnolla aloittamaan, noh tässä onkin enää 4 viikkoa töitä jäljellä eli jo oli aikakin. Jonkun verran kerennyt myös hold em'iä pelailla täällä töissä, kahdessa viikossa 100$, ei hirveesti mutta hyvä lisä kun alkaa rahat olemaan hieman tiukilla.

Mitäs muuta, noh perussettiä huushollilla varmaan 5 lamppua kärähtäny ja kaasukin ehti jo loppua, uus pullo tosin hommattu.

Maha taas vaihteeks alko reistailee, viikon antibiootti on taas päällä. Se on kumma että terveenä ei osaa vältellä niitä katukeittiöitä ja muita paikkoja joista kuitenkin tietää, että ruokailun jälkeen ei hyvä heilu. No onneksi maha ehti rauhottua ennen matkaa ja perillä odottaa hotelliruuat, jotka toivottavasti ovat hyvät.