Terve vaan, kuvat on nyt kehissä, pistin ne oikeestaan jo viime viikolla mutta jäi näköjään tuo osote pistämättä, sehän on siis http://picasaweb.google.com/gmixuu, linkki löytyy myös tuolta oikeelta ylhäältä kohdasta www.

Viime lauantaina tuli käytyä Leonissa, lähinnä vaateostoksilla. Leon on kuuluisa halvoista sekä laadukkaista nahkatuotteistaan ja mukaan tarttuikin neljä vyötä sekä kahdet kengät, yhteishinta alle 40e. Tämän jälkeen myös suosittuun Liverpool kauppakeskukseen, jota voisi ehkä verrata suomen sokokseen koska vaatteet on jaettu merkeittäin, esim. calvin klein ja diesel.

Lauantaina jätin siis avaimet talon ulkopuolella olevaan kukkapusikkoon, niinkuin vuokraemännän kanssa sovimme, mutta yllätys yllätys taas mitään ei ollut tapahtunut, boileri edelleen hajalla ja kaapelista ei tietoakaan, kohta lyön itteni kyllä lakkoon enkä tule töihin ennenkö aamulla pääsee lämpimään suihkuun.
Alkaa tää yritys muutenkin kyllästyttää kun heillä ei mitään järkevää jobia mulle ole, päivät töissä menee lähinnä surffaillessa webissä. Tässä alkaa jo pikkuhiljaa odottaa että pääsee takaisin kotiin ja suomeen...