Turhaa huolestuin etukäteen katottuja ilman lämpötiloja, jokapäivä oli silkkaa auringonpaistetta, lämpöä ja hikoilua. Puerto Vallartan ranta on hieman kivikkoinen, jonka takia oleskelimmekin allas-alueella. Getaway Club-hotelli on ehdottomasti hintansa väärti, huoneet ok, ilmastointi, parveke, kingsize sänky. Aamiainen, lounas sekä varsinkin illallinen ok, muut tosin ei ruuista tykännyt vaan söivät siellä vaan kerran, tämä ehkä senkin takia että ruoka oli hieman enemmän ei-meksikolaista. Lisäksi avoinna oli snack-baari, josta pystyi noukkimaan kuumia koiria, hampurilaisia, ranskalaisia, salaattia jne. sekä drinksejä. Drinksit oli ehkä hieman ala-arvoista tasoa, vähemmän tuntemattomia tequila ja rommi merkkejä, sen sijaan olut oli Sollia joka maistui, myös Campari+aplarimehu sekä Piña Colada osottautui erittäinkin oivaksi juomavalinnaksi. Hotellin ohjelma oli myös kohtalaista, hyvää musiikkia tuli päivästä toiseen, lentopalloa, allaspalloa sekä illalla show.

Johtuen matkan rasitteista, (10h autossa) perjantai meni lähinnä lepäilyyn, lauantai ja sunnuntai sitten kaupungilla, Puerto Vallartan yöelämä on mieletön, porukkaa on jokaikinen päivä pipona, ymmärsin että nyt ei edes ole mikään sesonki ja silti paikat on pullollaan. Maanantaina jokainen oli enemmän tai vähemmän innostunut palaamaan takaisin, jonka innoittaman sitten päätettiin olla vielä yksi päivä, Pepe kokeneena Vallarta lomailijana tiesikin valmiiksi yhden halvan hotellin jossa yö kahden hengen huoneessa maksoi 35eur. Kävimme vielä satamassa kattelemassa jahteja, maistamassa haita sekä muutamia margaritoja. Aamulla lähdimme takaisin aikaisin, jo seitsemältä ja perillä viideltä, n. 8tunnin ajomatka.

Järjettömän hyvä reissu takana, jonka takia eilen olikin pieni morkkis, sitä tietty ei auttanut se tosiasia, että sähkölasku oli maksamatta - ruuat pilalla, kaasu loppu - ei lämmintä vettä ja ilman lämpötila n. 10 astetta. Eli käytännössä hytisin kynttilän valossa kylmässä nälkäisenä. Sähkölaskun kävin jo maksamassa mutta kaasusta en vielä tiedä, kenties tänään kenties huomenna, tosiasia on se, että juuri kaksiviikkoa sitten hommasin uuden putelin ja kyllä siellä vielä pitäisi olla, jollei joku ole anastanut väärästä pullosta.