Mahdollisuus vetää napaan aamiainen sekä lounas työpaikan piikkiin, joskin aamiaisella olen käynyt vain muutamaan otteeseen.
Aamiaiseen kuuluu vakilautanen, jossa sämpylä, pulla, appelsiinimehua (vastapuristettua), pieni purkki jugurtin koostumuksen omaavaa kamaa (ei kuitenkaan maistu jugurtilta) sekä maitoa (joka maistuu kermalta, rasvapitoisuus lähempänä kymmentä). "Light" - maito kaupoissa on 2,5%, eli rasvapitoisuus on sama kuin kevytmaidossa. Aamiaisella voi myös vetää lihaa tai meksikolaista chili-munakasta.
Lounaalla tarjolla on keittoa, kahta erilaista liha/kana/kasvisruokaa omissa soosseissaan, riisiä ja papuja. Leivän asemesta syödään tortilloja tai nachoksia. Juomaksi on kahta eri mehua, papaya -mehua ja joitain muita vaihtelevia makuja(värejä) sekä limuautomaatista voi valuttaa haluamaansa litkua. Jälkiruoaksi voi joko poimia hetelmiä tai vaihtoehtoisesti tarjolla on leivos/vanukas/muu vastaava. Aterian hinta riippuu siitä, mitä lautaselleen poimii, yleensä lounaan hinta kuitenkin on n. 20-30 pesoa.
Aamiainen on mahdollista nauttia klo. 8-11 välillä ja lounasta nautitaan yleensä 12-14 välillä. Itse syön lounaan kello 13.