Jeejee, tulipa sitten kysyttyä huomiselle vapaapäivä ja läpi meni, eli 10minuutin päästä viikonlopun viettoon, syynä(tekosyynä) tähän on, että kaapeliasentajan pitäisi tulla huomenna kello 12 ja lisäksi haluan vihdoin saada sen pankkitilin ja rahat yritykseltä pois.
Tosiaan boileria piti tulla katsomaan jo eilen, mutta eipä taas ketään näkynyt, kenties huomenna saan itse hankittua jonkun sitä katsomaan... Viikonloppuna ei mitään ihmeellistä, ensi viikon alusta olis suunnitelmissa käydä Moreliassa. Tiistaina vapaapäivä, syynä Dia de los muertos - Day of the Dead - Kuoleman päivä? Suomennos ei oikee toimi, mutta kuitenkin jengi juhlii kuolleita, vaeltelee naamarit päässä (tai naamoissa) hautausmaalla. Tässä yrittänytkin selvitellä, mistä niitä maskeja saa ostettua, Celayasta ei, ainoastaan kumisia vappunaamarin tapaisia vermeitä. Moreliasta tai sen lähellä olevista pikkukylistä kuulemma saa näitä puisia, maalattuja hienoja maskeja ostettua, jää nähtäväksi.

Eipä jäänyt enempää aikaa kirjotella, periaatteena on ollut että ei minuuttiakaan ylimäärästä. Hullut meksikolaiset tai ainakin puolet ovat päivittäin lähes tunnin ylimäärästä, ilman että maksetaan, miksi? Kuten jenkeissä, myös täällä voidaan työpaikalta irtisanoa välittömästi ilman mitään varotusaikoja ja sun muita höpöhöpöjuttuja mitä suomessa, joten motiivi antaa panosta on suuri. Olen myös huomannut että meksikolaiset ovat kovia tekemään töitä - jos sille päälle sattuu.

Hyviä viikonloppuja kaikille! :]