Kaasu saatiin vihdoin eilen toimimaan, pikkasen ketutti kun kuulin missä oli ongelma, vuokraemäntä oli näyttänyt väärät kaasupullot, hohhoijaa. No, boileri ei silti toimi ja kylmät suihkut jatkuu, eilen illalla joku yläkerrasta tulikin selittelemään jotain kaasusta ja boilerista, osasin(ko?) kuitenkin sopia, että tänään viiden jälkeen joku tulee katsomaan boileria. Kaapelin piti tulla vaihteeksi taas eilen, mutta nyt kuulemma ensi lauantaina aamulla sitä tullaan asentelemaan, joopajoo...

Jotenkin ei vieläkään osaa asennoitua siihen että hommat ei pelitä kunnolla, aina suuri ketutus kun jokin sovittu homma ei toimi. Viikonloppuna, jo tiedettyäni että kaasua ei tule, söin ensin yhden sirloinin mikrotettuna, mediumina ja toisen raakana. Tosiaan, olin laittanut kaiken valmiiksi, maustevoit, oluet, telkkarin jossa fudismatsi juuri alkamassa ja sirloini mikrossa, kunnes naps, sähköt veks. Ilmeisesti mikron tehonsyönti oli ollut liikaa talon sähköverkolle, no enää mikro ei toimi ollenkaan joten eipähän tarvitse siitäkään huolehtia. Mutta nyt on kaasua vaikka muille jakaa, eilen sen kunniaksi paistoin viimeisen sirloinin runsaalla voimäärällä, suurilla liekeillä ja isoeleisesti.

Ensi lauantaina Moreleoniin, sieltä pystyy ostamaan halpoja vaatteita, tosin kyseessä ei kuulemma ole suinkaan merkkivaatteet. No eiköhän sieltä jotain tartu ja tuleepahan ainakin nähtyä kyseinen paikka.

Eilen pitkästä aikaa tuli käytyä lenkillä, kunto hieman rapistunut tässä kuukauden aikana :] Ekoilla viikoilla meni 6-8km lenkki, eilen enää 3,4km lenkki sekin hieman tuskaillen. Sunnuntaina olisi kuulemma joku paikallinen 10km juoksukilpailu, palkintoina 40000 pesoa. Nykykunnolla tuskin pystyn edes juoksemaan koko matkaa, joten jätän palkinnot suosiolla paikallisille.

Tänään kevyt ilta, pyykit pesulaan/puhtaat kämpille, kokkaus, boilerin korjaus? ja iltasella katsomaan leffaa Yoselinille. Huomenna olisi tarkoitus käydä taas kohottamassa hieman kuntoa, eli suunnistaa Xochipilli puistoon lenkille. En nyt muista joko aikasemmin läyrysin siitä, mutta puistossa siis 4 koriskenttää, isompi juoksurata joka n. 700m pitkä ja sisempi rata kiemurtelee pitkin poikin ja on 1,7km pitkä. Puisto muuten ihan ok, mutta sitä ympäröi kovin ruuhkaiset/suositut autotiet, joten saastetta ja pakokaasuja ei voi olla haistamatta, niinkuin ei muuallakaan kaupungissa.

Juuri hetkeä aikaisemmin purin kuvat kamerasta koneelle, joten eiköhän vielä tämän päivän aikana saada muutamia kuvia esille.
Tuli muuten eilen nähtyä se surullisen kuuluisa musta leski, enkä puhu nyt mistään afrikkalaisesta emännästä vaan yhdestä myrkyllisimmistä hämähäkeistä joka omaa punaisen tiimalasin vatsapuolella, siellä se mutusti alakerran portaikon alla seittiin saatua torakkaa tyytyväisen näköisenä. Musta leski on 15 kertaa myrkyllisempi kuin kalkkarokäärme. Täytyy tästäkin maskotista muutama foto ottaa myöhemmin.